Сьогодні, 22 лютого 2024 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун провів робочу зустріч з в.о. начальника Подільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Олександром Рекою, начальником відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Анною Бондаренко та директором ТОВ "ТД "САВРАНСЬКИЙ ХЛІБ" Ігорем Лозовим.
Обговорювалися питання щодо основних принципів організації безпечного харчування в закладах освіти.
Повноцінне та якісне харчування є невід’ємною складовою зміцнення здоров’я школярів. Питання організації харчування в закладах освіти було і залишається одним із актуальних. Раціональний режим харчування, збалансованість раціону є основними умовами для підвищення захисту дитячого організму до захворювань, нормального росту та розвитку дітей.
Позитивні зміни відбуваються лише там, зазначив Олег Миколайович, де у ході дискусій приходять до загальної думки, де чують зауваження та прислухаються до них, де за кожне прийняте рішення несеться відповідальність.
Учасники домовились підтримувати обов’язковий зворотній зв’язок та ефективно співпрацювати з метою забезпечення належного освітнього процесу.