25 липня 2023 року під головуванням Людмили ЧУМАК відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства.
В засідання постійної комісії взяли участь заступник селищного голови Олександр Лавренюк, працівники Савранської селищної ради та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про виконання селищного бюджету за 1 півріччя 2023 року.
2. Розгляд листів
3. Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 23грудня 2022 року № 2080 –VШ « Про селищний бюджет на 2023 рік» .
4. Щодо передачі товарно-матеріальних цінностей з балансу Савранської селищної ради на баланс Савранського ВУЖКГ
5. Про погодження наміру передачі в оренду об’єкта нерухомого майна комунальної власності: нежитлове приміщення Савранського ВУЖКГ загальною площею 59,2 кв.м. по вул.Українська,буд.4а Подільського району Одеської області
6. Про намір передачі в оренду об’єкта нерухомого майна комунальної власності нежитлової будівлі загальною площею 178,7 кв.м. по вул. Мар’янівській, 65а(бувша будівля поста ДАЇ) Подільського району Одеської області
7. Про безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади, в особі Савранської селищної ради Одеської області, майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області
8. Про додаткові заходи щодо утримання комунальних закладів освіти Савранської селищної ради Одеської області, зміцнення їх матеріально-технічної бази.
9. Про надання дозволу на списання комунального майна з балансу КНП «Савранська лікарня» Савранської селищної ради
10. Про внесення змін до «Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Савранської територіальної громади Одеської області на 2022 – 2026 роки»
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто.