24 травня 2023 року виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко провів робочу зустріч з начальником сектору поліцейської діяльності № 2 відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області, капітаном поліції Максимом Тараком та заступником начальника сектору поліцейської діяльності № 2 відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області, майором Олексієм Вдовиченком.

Нарада була присвячена питанню щодо введення на території Савранської громади посади поліцейського офіцера громади. Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї громади, то й звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою.
Також, були обговорені робочі питання щодо підтримання стабільності ситуації в громаді та забезпечення поліцією громадського порядку та безпеки в населених пунктах громади.
Керівники намітили шляхи подальшої співпраці та взаємодії.