24 березня 2023 року за головуванням Олександра Паламарчука відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та гласності, засобів масової інформації.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко, перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, старости старостинських округів та депутати селищної ради.
На засіданні було розглянуто питання про звіт старостів старостинських округів Савранської селищної ради. Відповідно до Конституції та Законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, Положення про старосту та інших нормативно-правових документів, що визначають порядок його діяльності, старости старостинських округів Савранської громади прозвітували про проведену роботу за 2022 рік. Питання про дострокове припинення повноважень депутата Савранської селищної ради було знято з порядку денного.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради розглянуто.