10 листопада 2022 року, за дорученням селищного голови Сергія Дужія, перший заступник селищного голови Микола Базей спільно із начальником служби у справах дітей селищної ради Оленою Бевзюк та завідуючою відділенням соціальної роботи (сім’ями з дітьми та молоддю) КУ «Центр надання соціальних послуг» Тетяною Малик взяли участь у робочій зустрічі з начальником служби у справах дітей Подільської районної військової адміністрації Іриною Бочаровою та начальником сектору ювенальної превенції відділу превенції Подільського РУП ГУНП в Одеської області Катериною Нігрецкул.
Мета зустрічі - злагоджена робота з питань ефективної співпраці між структурами, причетними до роботи з соціального захисту дітей.
Зустріч пройшла досить плідно. В ході зустрічі присутні обговорили та намітили шляхи ефективної співпраці між структурами. Також були порушені інші питання соціального захисту дітей, зокрема, тимчасового влаштування дітей, залишених без батьківського піклування, судового розгляду справ про позбавлення батьківських прав тощо.