29 вересня 2021 року в ході підготовки до проведення наступної сесії селищної ради відбулося спільне засідання   постійних комісій селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства та комунальної власності та з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, молоді, фізкультури і спорту під головуванням Людмили Олексіївни Чумак.

В засіданні спільної комісії взяли участь Базей М.М.- перший заступник селищного голови, Герасимішина С.В. – секретар селищної ради, Терпан О.В. – начальник відділу правового забезпечення і кадрової роботи селищної ради, Лавренюк О.М. – заступник селищного голови та депутати селищної ради.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

спільного засідання   постійних комісій селищної ради

з питань планування,фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства та комунальної власності та з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, молоді, фізкультури і спорту

 

  1. Про передачу майна з балансу Савранської селищної ради

Доповідач: Ткаченко А.В.

  1. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Савранська лікарня» на 2021 рік.

Доповідач: Франчук В.П.

  1. Про затвердження проекту фінансового плану КНП «Савранська лікарня» на 2022 рік.

Доповідач: Франчук В.П.

  1. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади нерухомого майна, що використовується закладом дошкільної освіти (ясла-садок) «Чебурашка» с.Вільшанка Савранської селищної ради Одеської області.

Доповідач: Терпан О.В.

  1. Про упорядкування умов оплати праці селищного голови.

Доповідач: Ткаченко А.В.

  1. Про заміну сторони в договорі оренди майна з головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області

Доповідач: Ткаченко А.В.

  1. Про укладання Угоди про соціальне партнерство з ТОВ «Українська постачальна група».

Доповідач: Дужій С.Г..

  1. Про передачу з балансу відділу освіти, молоді та спорту селищної ради на баланс комунального закладу «Центр культури, дозвілля і туризму» Савранської селищної ради Одеської області» будівлі школи філіал №1.

Доповідач: Яновська Л.А.

  1. Про затвердження порядку використання шкільних автобусів

Доповідач: Демовська Л.Ф.

  1. Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Савранської селищної територіальної громади

           Доповідач: Гуцол Г..В.

  1. Про затвердження Звіту про незалежну оцінку нежитлової будівлі «Центру культури та побутових послуг» по вул. Соборна,2, смт Саврань Одеської області

Доповідач: Лавренюк О.М.

  1. Про затвердження Звіту про незалежну оцінку нежитлової будівлі Опорного пункту добровільної народної дружини територіальної громади Савранської селищної ради по вул Центральна, 34, смт Саврань Одеської області.

Доповідач: Лавренюк О.М.

  1. Про затвердження Звіту про ринкову вартість нежитлового приміщення по вул. Центральна,52, смт Саврань Одеської області.

Доповідач: Лавренюк О.М.

  1. Про розгляд листа ГО «За демократичне Виборче Право»
  1. Про звернення до служби автомобільних доріг в Одеській області та управління патрульної поліції в Одеській області щодо забезпечення безпеки дорожнього руху

       Доповідач: Хапатнюковський О.В.

Після обговорення всіх питань комісією був наданий ряд рекомендацій, які будуть враховані під час проведення чергової сесії селищної ради.