Щоб допомогти Савранській громаді підготуватися до зими та нових викликів, за підтримки Одеської ОВА та Подільської РВА Савранська громада отримала електрогенератори різної потужності.
Сьогодні заступник начальника Подільської районної військової адміністрації Вадим Мегіс, передав Савранській громаді три електрогенератора різної потужності.
Ці генератори стануть надійною підтримкою для критично важливих установ громади, які нинішній непростий час можуть стикатися з перебоями в електропостачанні. З їхньою допомогою буде забезпечено безперебійне функціонування соціально важливих об'єктів громади, що є особливо актуальним в умовах наближення зимового періоду.
"Питання забезпечення об'єктів критичної інфраструктури джерелом безперебійного електроживлення в умовах сьогодення є надзвичайно важливим. Дякуємо начальнику Подільської районної військової адміністрації Михайлу Лазаренку за підтримку та допомогу в отриманні генераторів", - зазначив виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун.»
Завдяки злагодженим зусиллям органів влади, Савранська громада отримала необхідні ресурси для посилення своєї спроможності в умовах можливих перебоїв з електропостачанням. Ця допомога є важливим кроком у забезпеченні надійності роботи критичних об'єктів та підвищенні рівня безпеки жителів громади.