Міністерство у справах ветеранів України відновлює конкурсні програми для громадських організацій (спілок та обʼєднань), що працюють із ветеранами та ветеранками.
Конкурсні пропозиції мають відповідати таким пріоритетним напрямам і видам діяльності:
1. Формування оборонної свідомості та громадянської стійкості.
?організація заходів військово-патріотичного виховання у рамках підготовки громадян до національного спротиву (табори, вишколи, конкурси, курси підготовки, тренінги, навчальні семінари)
?інформаційно-просвітницькі, виховні заходи та кампанії із питань військово-патріотичного виховання (подкасти, брошури, буклети, лекції, презентації, відеоролики, круглі столи, майстер-класи, тренінги, семінари).
2. Популяризація історії українського опору збройній агресії рф проти України, а також інформації про подвиги ветеранів війни, проявлені під час захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості України.
Для реалізації пріоритетного завдання громадські об’єднання ветеранів війни можуть здійснювати наступні види діяльності: видавництво книг та інших друкованих видань, мемуарів, художніх творів, виробництво документальних та художніх фільмів, організація виставок.
?Заявки подаються в електронній системі “Е-Конкурси” платформи ВзаємоДія до 23:59 21 липня 2024 року. http://surl.li/fqgfbs
?Максимальна запитувана сума на реалізацію програму (заходу чи проєкту): 714,3 тисяч гривень.
?Деталі за посиланням: http://surl.li/pxrmou
Подати заявку: http://surl.li/fqgfbs