А ще – непоправні втрати наших громадян, наших знайомих, рідних і друзів. Ми хоронимо найкращих синів України, цвіт української нації.
Сьогодні Савранська громада прощалась з полеглим воїном, прикордонник п’ятого загону Державного прикордонної служби України БАЛАБАНОВИМ ВАДИМОМ ОЛЕКСАНДРОВИЧЕМ.
Йому навіки залишився 44 ...
Керівництво громади, друзі, побратими, односельці, усі хто знав Вадима прийшли сьогодні щоб віддати останню шану Людині, яка пожертвувала своє життя за волю українського народу, прикрила собою рідний край.
Вадим народився у Дубинові, тут зростав, навчався у школі. Завжди був добрим та щирим, надійним плечем для своїх рідних.
Він добре знав ціну незалежності кожного клаптика України. Тому в перший же день повномасштабного вторгнення ворога на рідну землю, не вагаючись, за покликом серця, пішов захищати свою державу.
2 березня 2024 року Вадим Балабанов, виконуючи бойове завдання, загинув на Сумщині. На вічний спочинок боєць повернувся на свою малу Батьківщину.
Сьогодні, на старому кладовищі села Дубинове усі ми попрощались з оборонцем України, військовослужбовцем ЗСУ.
Важко бачити і неможливо осягнути горе, яке відчувають рідні. Материнський біль гіркими сльозами виливається на жовто-синій стяг, але її серцю легше не стає. Не стає легше і кожному з нас, ми сповна відчуваємо усі жахіття війни і непоправної втрати…
Вічна пам'ять загиблому оборонцеві України! Він залишив земне життя, але не залишить наші серця. Його подвиг не згасне у віках. Подбати про це – наш довічний обов’язок!
Вічна пам'ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну!