Шановні жителі Савранської громади!

Кожна людина і кожна родина напередодні Новорічних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя, що зимові свята подарують нам те, чого найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні, прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги, на мир і злагоду в нашій країні.
Минає, мабуть, найскладніший рік для кожного з нас. Рік війни, зневіри, страшних звісток і спустошення. 2023 рік видався для України одним із найважчих та найболючіших. Ворог приніс нам багато болю, втрат та руйнувань. Тому, в першу чергу, пам’ятаймо всіх, хто поклав своє життя та здоров’я за наше з Вами світле майбутнє, за незалежність України! Важко оцінити внесок кожного у наближення Перемоги!
Та, попри втрату домівок, роботи, близьких людей… мільйони українців продовжують вірити, допомагати і робити все задля нашої Перемоги, задля мирного майбутнього. У цьому і є наша сила – бути незламними і єдиними за будь-яких обставин!
У найскладніших умовах ми згуртувалися, не втратили віри у себе, в свої можливості, не втратили своєї ідентичності і жаги до свободи.
Наступний рік точно не буде простим, ворог продовжує тероризувати Україну і ми повинні залишатися сильними.
Хочу побажати, аби новий 2024 рік приніс нам усім Перемогу і Мир. Щоб він увійшов у життя кожного з нас з гарними новинами, вагомими здобутками, професійним і особистісним зростанням. І я впевнений: такі сподівання реальні. Наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого і трагічного життя нашого українського народу, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою і підемо далі шляхом розвитку, зміцнення і згуртування.
Дорогі мешканці громади!
Звертаюся до Вас із найщирішими побажаннями міцного здоров’я, родинного тепла та злагоди, оптимізму та незгасимої віри у власні сили та можливості, щоб кожен день для нас був радісним, успішним та найголовніше – мирним!
Особливі вітання всім нашим землякам, які змушені зустрічати свята далеко від своїх домівок, в окопах і бліндажах, на бойовому посту, захищаючи Україну.
Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що воно обов’язково збудеться. Тож, загадуємо і віримо, що 2024 принесе нам омріяну Перемогу!
З прийдешнім Новим Роком, друзі!
З повагою
Виконуючий обов’язки
селищного голови                                    Олег ЖИРУН