Шановні жителі та гості Савранської громади!
Щиро вітаю вас із визначним державним святом – Днем Конституції України.
Основний Закон – один для всіх. Він символізує утвердження державності, демократії, відображає високі цінності українців, а також є гарантом дотримання наших прав і свобод.
Український народ завжди відстоював свої права та боровся за справедливість. На долю України знову випали важкі часи, коли ціною життя доводиться обороняти її незалежність та суверенітет, нашу волю та свободу, цінності, традиції та прагнення європейського майбутнього.
На захист держави від російського агресора стали найкращі Сини і Доньки України. Наші Збройні Сили демонструють високий героїзм, нескореність, мужність, звитягу та силу духу. Дякую нашим захисникам, які дають впевнену відсіч окупантам, тримають оборону і з кожним днем наближають перемогу України над ворогом!
У час становлення української державності ми маємо невід’ємне право разом формувати справедливе суспільство і потужну країну на основі високоморальних цінностей та дотриманні Конституції. Принципи рівності, демократії та особистої відповідальності – серед основних пріоритетів у розбудові нашої держави.
Нехай День Конституції – вагома дата в історії українського державотворення завжди додає нам сил, наснаги і високих здобутків заради процвітання України, миру та спокою на рідній землі. Майбутнє нашої Батьківщини залежить від кожного з нас, нашої роботи, нашої свідомості та нашої відповідальності!
Слава Україні!
Героям Слава!
 
З повагою
виконуючий обов’язки селищного голови                                 Євген Неселенко