Дорогі земляки!
Цього року 8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. Друга світова війна не оминула жодної української родини. Пам’ятаймо й шануймо усіх, кого торкнулася ця жахлива сторінка нелюдської історії.
Усі ми у невичерпному боргу перед тими, хто віддав у тій війні свої життя, чия юність та молодість були перервані та покладені на вівтар перемоги і вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом. Ми пам’ятаємо жахи військового лихоліття з розповідей наших дідів, але сьогодні коли вже сучасне покоління українців боронить рідну землю від навали та окупації російського фашизму, ми особливо цінуємо та розуміємо ціну мирного життя. Ми не програємо, бо захищаємо рідну землю і для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного сусіда-злочинця.
Схилімо голови перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед нашими земляками, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні та сьогодні захищають честь кожного українського міста та населеного пункту.
Нехай на нашій українській землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.
Тільки разом, у порозумінні та злагоді, натхненно та згуртовано, ми збудуємо сильну, заможну, непоборну Україну!
Зі святом!
Слава Україні!
Героям Слава!

З повагою
Виконуючий обов’язки селищного голови Євген НАСЕЛЕНКО