2 травня 2023 року невідомі знову викрали Державний Прапор України, який був розміщений біля пам'ятника партизанам загону "Буревісник". Це не перший випадок, коли було здійснено правопорушення з викраденням Державного Прапора України. Всі випадки викрадення прапора були повідомлені до відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області, щоб встановити осіб, які вчинили це правопорушення, та притягнути їх до відповідальності.

Шановні громадяни!
Нагадуємо, що згідно зі статтею 65 Конституції України шанування державних символів України є обов'язком громадян України.
Відповідно до частини першої статті 338 Кримінального кодексу України публічна наруга над Державним Прапором України, Державним Гербом України або Державним Гімном України карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років.
Під наругою розуміють грубе, образливе ставлення, зле висміювання, дії, спрямовані на приниження тих цінностей, до яких інші члени суспільства ставляться з повагою (наприклад, зривання прапора чи герба, їх знищення або пошкодження, використання не за призначенням, учинення на них непристойних написів або малюнків, спотворення тексту або музики гімну, поширення його тексту зі спотворенням змісту і значення, інші дії, в яких виявляється зневажливе ставлення особи до державних символів.
Всіх небайдужих громадян які могли щось бачити або чути, просимо повідомити правоохоронні органи або Савранську селищну раду.