Шановні громадяни!
На виконання пункту четвертого статті 24 Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» від 05.11.2021 року, пропонуємо вам актуалізувати відомості стосовно реєстрації місця проживання в Реєстрі територіальної громади.
Реєстр територіальної громади (далі РТГ) — це база даних, призначена для зберігання, обробки та використання інформації відповідно до вимог законодавства України для обліку осіб, які проживають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Інакше кажучи - це база, в якій сконцентрована інформація про осіб, місце проживання яких зареєстроване на певній території.
Актуалізація даних в РТГ надасть вам можливість перевірити факт власної реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання за відповідною адресою в будь-якій точці України, а також користуватися електронними сервісами без суттєвих проблем та викривленої інформації.
З питань актуалізації даних в РТГ просимо звертатися до адміністраторів відділу надання адміністративних послуг Савранської селищної ради або за телефоном (04865)3-30-64.