Шановні жителі Савранщини !

         Вже восьмий рік, 14 жовтня, в день християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського Козацтва, ми відзначаємо День захисників і захисниць України.

Цьогоріч, через повномаштабне вторгнення росії, це свято для кожного українця набуло нового значення. 

Щоденно ворог обстрілює наших воїнів, об’єкти військової та цивільної інфраструктури, захищаючи та визволяючи рідну землю, гинуть найкращі сини та доньки України, цивільні громадяни, діти.

     Сьогодні в день свята Покрови Пресвятої Богородиці нам всім треба просити Богородицю заступництва і захисту від ворога, як видимого так і не видимого, перемоги,  миру та спокою на нашій багатостраждальній землі.

На честь свята дозвольте привітати всіх жителів громади і насамперед тих, хто носить високе звання захисника України! Дякуємо нашими воїнам за мужність, відвагу та героїзм, стійкість у боротьбі із російським агресором та всім працівникам тилу, всім хто прикладає свої зусилля та самовіддано працює для підтримки та допомоги нашим захисникам та захисницям.

Бажаємо всім міцного здоров’я, сил, терпіння, чистого мирного неба над головою добра, щастя, злагоди Вам і вашим родинам.    

Слава  Україні !

Селищний голова               Сергій ДУЖІЙ