Відповідно до Положення про виплату стипендії Одеської обласної ради обдарованим дітям Одеської області проводиться конкурс на здобуття стипендії Одеської обласної ради у 2022 році.

Стипендія призначається 100 особам, обраним на конкурсних умовах.

Кандидатами на здобуття стипендії можуть бути обдаровані діти, які постійно проживають і зареєстровані в Одеській області, віком від 8 до 18 років та які мають досягнення, визначені у Положенні.

Кандидати на здобуття стипендії можуть висуватися органами місцевого самоврядування, установами, організаціями, навчальними закладами, гуртками, спортивними секціями в особі їх керівників, а також викладачами, тренерами, батьками або опікунами дітей, в окремих випадках – самою обдарованою дитиною за принципом самовисування.

Документи, оформлені належним чином відповідно до вимог зазначеного Положення, подаються до Одеської обласної ради до 31 січня п.р. включно. Документи, що надійдуть після 31 січня, розглядатися не будуть.

Звертаємо увагу на умови п. 5 Положення щодо неможливості висування на здобуття стипендії осіб, які є стипендіатами іншого рівня, а також на необхідність реєстрації в Одеській області (довідка з місця реєстрації приймається тільки за формою, яку затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207).

За додатковою інформацією звертатися за телефонами: 7189-237, 7189-424, 7189-589.

Одеська обласна рада