Щорічно у четверту суботу листопада в Україні проходять жалобні заходи, приурочені вшануванню пам’яті жертв Голодомору 1932-33 років. Ці жахливі сторінки в історії українського народу відгукуються болем та щемом у душі кожного небайдужого до подій того часу.

Тож, 26 листопада, біля пам'ятного знака жертвам Голодомору в селищі Саврань відбувся мітинг-реквієм. Вшанувати пам'ять мільйонів співвітчизників, які стали жертвами тяжкої трагедії в історії українського народу, прийшли селищний голова Сергій Дужій, представники підприємств, установ, організацій, структурних підрозділів селищної ради та громадськість.

До пам’ятника жертвам голодомору було покладено квіти та колоски. Учасники мітингу-реквієм вшанували пам'ять мільйонів загиблих хвилиною мовчання, схиливши голови біля пам'ятного знака жертвам Голодомору.

Закликаємо всіх, 27 листопада, о 16.00  долучитися до міжнародної акції «Запали Свічку пам'яті», аби вшанувати пам'ять про мільйони замучених голодом українців.IMG 7714IMG 7717IMG 7718IMG 7720IMG 7721