Сьогодні, 6 серпня 2024 року, під головуванням заступника селищного голови Олександра Лавренюка відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті селищної ради.
На розгляд комісії було винесено вісім протоколів про адміністративні правопорушення, з яких дві стосувалися порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів та шість стосувалися порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг.
Вивчивши матеріали справ, враховуючи норми чинного законодавства про адміністративні правопорушення, характер вчиненого правопорушення, ступінь вини правопорушників, адміністративною комісією по шести справам накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу по двом винесено усне попередження.
Наголошуємо жителям громади щодо неухильного дотримання законів України, чесного ставлення до державного і громадського обов’язку, поваги до прав, честі й гідності громадян, а також запобігання вчиненню нових правопорушень як самими правопорушниками, так і іншими особами.