З метою підтримки осіб, які залишилися без роботи, 30 липня 2024 року, відбулась робоча зустріч начальника Савранського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталі Цибулько з головним спеціалістом з кадрової роботи селищної ради Ольгою Гончарук та старостою Кам’янського старостинського округу Віталією Шевчук.
Присутні обговорили подальшу співпрацю щодо залучення до суспільно корисних робіт громадян, які зареєстровані в Савранському відділі Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості в рамках підписаної угоди між Савранською селищною радою та Савранським відділом Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості.
Наталя Дмитрівна детально ознайомила із ситуацією на ринку праці, діючими програмами служби зайнятості безпосередньо для підтримки внутрішньо переміщених осіб та розповіла про новації в організації суспільно корисних робіт.
Сторони домовились про співпрацю щодо спільних дій у сфері запровадження трудової повинності та залучення всіх бажаючих осіб до виконання суспільно корисних робіт.