Сьогодні, 3 червня 2024 року, під головуванням Людмили Чумак відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, заступник селищного голови Олександр Лавренюк, голова Громадської ради при виконавчому комітеті селищної ради Лідія Поліщук, директор КНП «Савранська лікарня» Алла Черноволюк, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, начальник фінансового відділу Алла Колеблюк, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Алла Ткаченко та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» в Савранській селищній раді Одеської області на 2021-2024 роки».
2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2023 року № 2501–VІІІ «Про селищний бюджет Савранської територіальної громади на 2024 рік».
3. Про внесення змін до структури апарату Савранської селищної ради, її виконавчих органів , інших структурних підрозділів.
4. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 08.04.2021 року № 309-VІІІ «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів та установ освіти, які фінансуються з селищного бюджету».
5. Про надання дозволу на списання комунального майна з балансу КНП «Савранська лікарня» Савранської селищної ради Одеської області.
6. Про перегляд премії секретаря Савранської селищної ради.
7. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Савранської селищної територіальної громади іншого окремого індивідуального визначеного (рухомого) майна (пожежного автомобіля)
6. Розгляд листів.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто.