Уже третій рік поспіль святкування цього дня не таке урочисте, як зазвичай, оскільки на нашій землі триває війна. У багатьох українських хлопчиків та дівчаток війна відібрала право на щасливе та мирне дитинство, позбавила захищеності, безпеки, домівки, рідних. Багато татів і дідусів з нашої громади захищають Україну від російських окупантів. Але всі ми прагнемо миру, а діти особливо мріють про мирне небо. Наше завдання – докласти максимум зусиль для допомоги сім'ям з дітьми та забезпечити їм соціальну підтримку.
З метою патріотичного виховання і для того, щоб подарувати дітям хвилини радості, в громаді відбулися святкові заходи.
На початку заходу усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх хто загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
На свято завітав виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун. Він привітав юних українців, побажав їм гарних літніх канікул, здоров’я та радості, а всім українцям – миру.
Програма заходу включала в себе : концертні номери, вікторини, розваги та конкурс малюнка на асфальті. Переможців конкурсів було нагороджено призами, всі присутні отримали солодощі.
Діти разом з батьками отримали багато радості, гарний настрій, усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.
Тож дбаймо про підростаюче покоління українців, частіше звертаймося до них з добрими словами і турбуймося про їх щасливе майбутнє!