27 травня 2024 року під головуванням Алли Починок відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, молоді, фізкультури і спорту.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксана Майхер, начальник відділу соціального захисту населення Людмила Воробйова та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін до структури апарату Савранської селищної ради, її виконавчих органів, інших структурних підрозділів.
2. Про затвердження Порядку проведення консультацій з громадськістю на території Савранської селищної громади.
3. Про затвердження типової форми контракту з директором Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Савранської селищної ради Одеської області.
4. Про затвердження переліку закладів культури, що включені до базової мережі закладів культури Савранської селищної територіальної громади.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто та з внесеними змінами і доповненнями винесені на чергову сесію селищної ради.