Сьогодні, 25 березня 2024 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун провів робочу нараду за участі директора КЗ "Центр культури, дозвілля і туризму" селищної ради Людмили Яновської, директора Північного центру рофесійної освіти Ярослави Жирун, директора Савранського Ліцею Олександра Лебеденка, начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Алли Ткаченко та методиста КЗ "Центр культури, дозвілля і туризму" селищної ради Лілії Поліщук.
Під час наради розглянули та обговорили план заходів з організації та проведення урочистостей до 80-ї річниці визволення Савранщини від німецько-фашистських загарбників.
«Сьогодні, через багато років після визвольних боїв, історія повторюється. Вже третій рік триває героїчне протистояння українського народу російському окупанту. Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми повинні вшановувати пам'ять полеглих, вклонятися воїнам-визволителям усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні та усім, хто зараз боронить нашу Батьківщину від російського окупанта», - наголосив виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун.
Також було підкреслено, що проведення святкових заходів повинно пройти на належному рівні і з дотриманням заходів безпеки. За результатами наради було дано ряд доручень.