Сьогодні, 21 березня 2024 року, під головуванням Людмили Чумак відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксана Майхер, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, начальник фінансового відділу Алла Колеблюк, директор КНП «Савранська лікарня» Алла Черноволюк, директор КУ «ЦНСП» Надія Брицька та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 08.04.2021 року № 309-VІІІ «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів та установ освіти, які фінансуються з селищного бюджету».
2. Про затвердження Програми підвищення ефективності виконання делегованих повноважень органами виконавчої влади Подільського району щодо реалізації державної регіональної політики по Савранській селищній раді на 2024 рік.
3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2023 року № 2501–VІІІ «Про селищний бюджет Савранської територіальної громади на 2024 рік».
4. Про затвердження фінансового плану КНП «Савранська лікарня» Савранської селищної ради Одеської області на 2024 рік.
5. Розгляд листів.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто та з внесеними змінами і доповненнями винесені на чергову сесію селищної ради.