21 березня 2024 року за головуванням Алли Починок відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, молоді, фізкультури і спорту.
В засідання постійної комісії взяли участь т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксаною Майхер, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, начальник відділу надання адміністративних послуг Ольга Стаднік та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг Савранської селищної ради Одеської області.
2. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради від 08.04.2021 року № 309-VІІІ «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів та установ освіти, які фінансуються з селищного бюджету».
3. Різні.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто та з внесеними змінами і доповненнями винесені на чергову сесію селищної ради.