Сьогодні, 23 травня 2023 року, під головуванням Людмили Чумак відбулось спільне засідання постійних комісій селищної ради з питань планування, фінансів та бюджету, соціально-економічного розвитку, ринкових відносин та інвестиційної діяльності, житлово-комунального господарства та з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту.

В засідання постійної комісії взяли участь перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко, керівники організацій, комунальних установ селищної ради та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про намір передачі в оренду об’єкта нерухомого майна комунальної власності дві кімнати орієнтовною площею 110 кв.м. в нежитловому приміщенні по вул.Центральній,104 с.Полянецьке Подільського району Одеської області;
Доповідач: Лавренюк О.М.
2. Про затвердження проектно-кошторисної документації;
Доповідач; Ткаченко А.В.
3. Про затвердження Меморандуму про співпрацю між Савранською селищною радою та Громадською організацією «АЛЬФА ГРАНТ».
Доповідач; Терпан О.В.
4. Про внесення змін до складу Опікунської ради при виконавчому комітеті Савранської селищної ради;
Доповідач:Терпан О.В.
5. Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату Савранської селищної ради та її виконавчих органів
Доповідач; Терпан О.В.
6. Про внесення змін до Положення юридичної особи Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Савранської селищної ради Одеської області.
Доповідач; Брицька Н.О.
7. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Савранської селищної територіальної громади майна (кисневих концентраторів)
Доповідач: Черноволюк А.С.
8. Лист від КНП «Савранська лікарня» Савранської селищної ради Одеської області.
Доповідач: Черноволюк А.С.
9. Листи від відділу освіти, молоді та спорту
Доповідач: Лісниченко В.А.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто та з внесеними змінами і доповненнями винесені для подальшого розгляду на засіданні чергової сесії селищної ради.