22 грудня 2021 року о 10:00 год. відбулось чергове засідання обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, торгівлі людьми в якому прийняли участь (в он-лайн режимі) суб’єкти взаємодії з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, а саме: представники органу Національної поліції, ДУ «Центр пробації», комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», КНП «Савранська лікарня», служби у справах дітей та відділу соціального захисту населення Савранської селищної ради.

На порядку денному розглядалися наступні питання:

- Про стан забезпечення соціального супроводу багатодітних сімей на території територіальних громад Одеської області.
- Про стан виконання Указу Президента України від 21 вересня 2020 №398/2020 «Про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захист прав осіб, які постраждали від такого насильства» в новоутворених районах Одеської області.
- Про роботу органів, установ і закладів охорони здоров’я у сфері запобігання та протидії домашньому насильству щодо виконання п.42-45 постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 №658.
- Про розгляд та затвердження плану роботи обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, торгівлі людьми.

 

Он-лайн засідання проводилось в приміщенні відділу соціального захисту населення Савранської селищної ради, за адресою смт. Саврань, вул. Горького, 1.