Гуманітарний штаб Савранської селищної ради доводить до відома жителів громади, що в період з 11 жовтня по 18 жовтня в пункті видачі КЗ «Центр культури, дозвілля і туризму» буде видаватися гуманітарна допомога, яку надала Благодійною організація «100 відсотків життя. Одеса».
Гуманітарну допомогу можуть отримати наступні категорії громадян: ВПО із зони бойових дій, пенсіонери віком 85 років і старші, жителів громади, які прикуті до ліжка, потребують стороннього догляду та не перебувають на обліку в КУ ЦНСП, сім’ї мобілізованих жителів громади (батько, мати дружина), особи з інвалідністью з дитинства.
Для формування списків отримувачі допомоги повинні надати до відділу соціального захисту Савранської селищної ради (смт. Саврань, вул. Горького,1) та старостатів наступні документи:
• копію документа, що посвідчує особу;
• заяву (заповнюється жителями смт.Саврань у відділі соціального захисту населення, жителям старостинських округів - в старостатах).
• довідку з лікарні – про необхідність постійного сторонього догляду; довідку з військової частини, яка підтверджує мобілізацію в ЗСУ, прикордонні війська, Національну Гвардію, та інші військові підрозділи;
• документ, який підтверджує родинні зв’язки заявника з мобілізованим.