Сьогодні, 12 березня 2024 року, у Савранській громаді розпочався ІІ (територіальний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО" з черліденгу, фудзалу та волейболу. Змагання проходять на базі Савранського ліцею.
Відкрити спортивне свято та привітати учасників змагань завітали начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко та виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун.
Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять всіх, хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну.
Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко та виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун привітали учасників та побажали успішної гри. Разом із тим, подякували нашим воїнам-захисникам за можливість проводити загальнонаціональні заходи, які об’єднують країну, популяризують спорт та здоровий спосіб життя.
Виступ юних вихованців додав усім присутнім відмінного настрою.
Першими розпочалися змагання з волейболу. Команди показують відмінну майстерність, фізичну готовність, жагу до перемоги. Кожен поєдинок цікавий, азартний, насичений безліччю напружених та захопливих моментів.
Попереду у команд ще будуть змагання з футзалу.
Щиро вітаємо учасників змагань, переможцям бажаємо плідних тренувань, щоб гідно представити нашу громаду на ІІІ районному етапі.
Дякуємо організаторам за можливість проведення змагань і не забуваймо, якою ціною нині відстоюється право на мирні битви на спортивних майданчиках.
Слава Збройним силам України!
Разом Переможемо!
 
IMG 8845IMG 8857IMG 8957IMG 8981IMG 8994IMG 9016