Так ми сьогодні говоримо про шановану людину Савранщини, яку знали і будуть пам’ятати всі, хто хоч раз звертався за допомогою. Ми говоримо про лікаря-хірурга вищої категорії, про спеціаліста, який присвятив себе медицині і пропрацював у цій сфері понад шістдесят років, вселяючи віру своїм пацієнтам та сприяючи їх швидкому одужанню. Це людина з великої літери — ВОЛОДИМИР ДЕНИСОВИЧ ТИХОНОВ.
Сьогодні, 26 липня 2024 року, напередодні свята Дня медичного працівника, на фасаді поліклінічного відділення Савранської лікарні відкрили меморіальну дошку легендарному хірургу Володимиру Денисовичу Тихонову.
За більш ніж 60-річний період трудової діяльності Володимир Денисович провів тисячі планових та невідкладних операцій. Майже кожна сім’я нашої громади зверталася до нього за допомогою. Хірургічне відділення було його життям. Він поважав, цінував та пишався своїм колективом, любив людей.
Володимир Денисович був не тільки видатним хірургом, але й справжнім наставником для багатьох молодих лікарів. Його професійні навички, людяність та доброзичливість робили його неперевершеним лікарем до якого завжди можна було звернутися за допомогою та порадою.
Ця меморіальна дошка є визнанням його величезного внеску в медицину та в життя нашої громади. Вона буде нагадувати всім про цю видатну людину, яка залишила незабутній слід у серцях багатьох людей.
Вічна пам’ять Володимиру Денисовичу Тихонову. Його ім’я назавжди залишиться символом професіоналізму, людяності та безмежної відданості своїй справі.