Повідомлення

про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету Савранської селищної ради «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Савранської селищної територіальної громади»

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення  на офіційному веб-сайті Савранської селищної ради   оприлюднюється проект регуляторного акту – проект рішення виконавчого комітету Савранської селищної ради «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Савранської селищної територіальної громади»

Проєкт регуляторного акту спрямований на забезпечення виконання вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12. 2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», забезпечення організації пасажирських перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Савранської селищної територіальної громади.

Мета прийняття регуляторного акта – врегулювання питання організації перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, які проходять в межах Савранської селищної територіальної громади. Підставою для розробки проєкту є Закон України «Про автомобільний транспорт».

Проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Савранської селищної ради https://savranrada.odessa.ua/ у розділі «Регуляторна політика»

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також  у відділі архітектури, містобудування та охорони праці Савранської селищної ради Одеської області.

         Зауваження та пропозиції до проекту акту приймаються:у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань відділом архітектури, містобудування та охорони праці протягом місяця з дня його оприлюднення на поштову адресу розробника: 66200, смт. Саврань вул. Соборна, буд. 9, Савранська селищна рада Одеської області, або в електронному вигляді на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою «Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта ».