Учасники партизанського руху, підпільних організацій у роки Другої світової війни своєю героїчною діяльністю рятували мирне населення, нищили ворога на окупованій території, наближаючи Перемогу.
Плине час, однак, пам’ять про спротив та непокору ворогові у часи страшної війни житиме вічно. Важливо, що приклад патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної землі став стрижнем, що допомагає нинішнім партизанам чинити опір на окупованих росією територіях. Саме це є запорукою нашої непереможності, дає впевненість у тому, що наш народ – незламний та сильний духом.
Відзначення Дня партизанської слави є свідченням державного і народного визнання заслуг партизанів-підпільників у роки війни, їх вагомого внеску у боротьбу з фашизмом та здобуття Перемоги.
Данину поваги ми віддаємо й тим, хто сьогодні добровільно бере участь у боротьбі із загарбниками у ворожому тилу та наближає нашу Перемогу!
Сердечне спасибі вам, дорогі ветерани та підпільники, за право жити у вільній країні, виховувати дітей, будувати нові перспективи. Зичимо кожній родині здоров’я, достатку, щастя і головне – мирного неба над головою!
Низький уклін вам, шановні партизани, і глибока повага за ваш подвиг!
Миру і Перемоги!
 
З повагою
Виконуючий обов’язки
селищного голови                                    Олег ЖИРУН