Сьогодні, 17 вересня в нашій країні відзначається День усиновлення – це надзвичайно тепле свято для всіх і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

Віримо, що завдяки спільним зусиллям кожна дитина буде мати свою родину. Чужих дітей не буває і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам/піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям нашої громади за подароване щасливе дитинство! Прийміть низький уклін та найщиріші слова вдячності з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло, та дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя та злагоди. Нехай наповнюються щасливим дитячим сміхом ваші домівки, і ростуть здоровими і успішними ваші діти. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем.

З повагою,

виконуючий обов’язки

селищного голови                                                          Олег ЖИРУН