Подружжя Луценка Віктора Миколайовича та Ольги Анатоліївни, які проживають на території с-ща Саврань, мріяли про велику та дружню родину.

Перші думки про те, щоб взяти дітей на виховання та спільне проживання, з’явилися коли у них вже було троє власних дітей, дві повнолітні доньки та малолітній син.
Спочатку боялися, довго вагались, обмірковували, а потім, в 2013 році, прийняли в свою сім’ю четверо, рідних між собою, дітей: Наталю, Людмилу, Анастасію та Антона, подарувавши малолітнім дітям щасливе дитинство.
В 2022 році Віктор Миколайович та Ольга Анатоліївна, не шкодуючи своїх сил, допомогли ще двом діткам-двійняткам. Віктор та Вікторія швидко адаптувалися, звикли в новій сім’ї та намагаються ні в чому не відставати від інших.
В серпні поточного року Віктор Миколайович та Ольга Анатоліївна познайомилися, встановили позитивний контакт та прийняли ще трьох хлопчиків: Дмитра, Володимира та Богдана.
У родині Луценків на сьогодні проживає десятеро дітей, дев’ятеро із яких - дітки, народжені серцем. Сім’я має статус дитячого будинку сімейного типу.
Домашній затишок, розуміння, злагода та любов панують у цьому домі. За словами батьків, у їхній сім’ї всі діти є рівними та по-справжньому рідними.
Головним обов’язком батьків є догляд за дітьми, їхнє виховання, навчання, розвиток.
Складається враження, що дітвора в цьому домі скрізь: у розмові за обіднім столом, за роботою на подвір’ї, на фото у коридорі… Може, через те, що їх багато, а може тому, що їх тут по-справжньому люблять.
У цій родині діти допомагають батькам і живуть дружно між собою.
Наталя та Людмила навчаються в КУ «Балтський педагогічний фаховий коледж», молодші діти є учнями Савранського ліцею селищної ради.
Час вказує на те, що рішення Віктора Миколайовича та Ольги Анатоліївни створити велику родину було вірним. Подружжя вірні своїй справі. Якщо між батьками є гарні стосунки та любов, то це найкращий приклад дітям.
Нехай всі дітки будуть здорові та щасливі, а їх маленькі починання стають великими перемогам під мирним небом.