Відділом соціального захисту населення Савранської селищної ради за період 3 15.05.2021р. по 04.06.2021р.

Опрацьовано 13 пакетів документів від громадянам похилого віку для надання їм соціальних послуг, прийнятих від ЦНАПу   По всіх заявах прийнято позитивне рішення та передано їх до виконання в Терцентр Савранської селищної ради.
Видано 12 посвідчень батькам та дітям із багатодітної сімї, подовжено дію посвідчень - 7;
Направлено на оздоровлення в ДП «УДК» «Молода гвардія» троє дітей – відмінників навчання. 
В програмному комплексі «Соціальна громада» перевірено та передано до Савранського відділу СЗН Подільської РДА 107 заяв, прийнятих ЦНАПом та старостами сіл від громадян на призначення всіх видів допомог, пільг та субсидій.
Прийнято від громадян та винесено на розгляд координаційної ради 10 заяв на отримання адресної допомоги  малозабезпеченим верствам населення, яка надається відповідно рішення Савранської селищної ради № 179- VІІІ від 18.02.2021р. З них: 5 заяв на лікування і 5 -  на поховання. Відділом перераховано коштів на виплату зазначеної допомоги за травень на суму 12 тис. грн.
Складено 12 актів обстежень матеріально-побутових умов проживання сімї: з них 1 -  для призначення різних видів соціальних виплат, 11 – здійснення перевірки діяльності надавачів соціальних послуг.
Виплачено пільги окремим категоріям громадян з оплати послуг зв’язку на 1233,01грн. 42 особам.