Руки волонтерок нашої громади не втомлюються плести маскувальні сітки для наших захисників. Кожна петля, кожен стібок – це ще один крок до нашої Перемоги! Маскувальні сітки допоможуть нашим воїнам краще маскуватися та виконувати бойові завдання.
Уже другий рік поспіль жителі нашої громади плетуть маскувальні сітки для наших захисників. Їх самовіддана праця є безцінною підтримкою для військових, які захищають нашу землю. Виготовлення маскувальних сіток – це складний і трудомісткий процес, що вимагає терпіння та вміння, але волонтери не зупиняються на досягнутому і продовжують працювати на благо нашої країни.
Сьогодні, 1 серпня 2024 року, за дорученням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна заступник селищного голови Олександр Лавренюк завітав до волонтерів села Кам’яне та подякував за їх неоціненний внесок у Перемогу!
Щиро дякуємо всім, хто долучається до цієї важливої справи. Ваші зусилля та підтримка допомагають нашим воїнам наблизити Перемогу та зберегти життя. Разом ми сильні, разом ми зможемо подолати всі труднощі та досягти нашої спільної мети.
Слава нашим захисникам!
Разом до Перемоги!