НАГАДУЄМО всім жителям громади та тимчасово переміщеним особам (призовникам, військовозобов’язаним, резервістам ) віком від 18 до 60 років, про необхідність в термін до 16 липня уточнити свої облікові дані через центри надання адміністративних послуг або електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста, або у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки за місцем свого перебування або знаходження.
Також зазначаємо що:
- відповідно до статті 210 КУпАП за невиконання вимог законодавства передбачено адміністративна відповідальність, а саме: - накладення штрафу на громадян від однієї тисячі до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ( від 17000,00 грн. до 25500,00 грн.).
- відповідно до статті 210-1 КУпАП за невиконання вимог законодавства передбачено адміністративна відповідальність, а саме: - накладення штрафу на посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, юридичних осіб та громадських об’єднань - від двох тисяч до трьох тисяч п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ( від 34000,00 грн. до 59500,00 грн.)

Останні опубліковані новини