Сьогодні, 23 травня 2024 року, з нагоди Дня Героїв України Савранська дитяча школа мистецтв провела благодійний звітний концерт на підтримку Збройних Сил України.
Цей захід об’єднав прихильників місцевих творчих колективів та виконавців, які подарували глядачам захоплюючу подорож у світ музичного мистецтва. Кожен виступ вражав яскравістю та майстерністю, залишаючи глибокий слід у серцях присутніх.
Глядачі, зачаровані виступами, щедро аплодували та висловлювали свою підтримку оваціями. Вони насолоджувалися піснями, поезією та музикою, які проникали до самих глибин душі, об’єднуючи всіх вірою в нашу особливу та сильну націю, що крокує до Перемоги. Усі щиро вірять, що вже скоро українські пісні зазвучать по-новому – як пісні України, яка перемогла окупантів.
Жителі нашої громади вкотре довели, що небайдужі до потреб української армії і готові допомагати матеріально. Цього разу вдалось зібрати 21700 грн. Кошти від благодійного концерту будуть передані на потреби ЗСУ.
Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях живе любов до України. Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!