Савранська селищна рада повідомляє про те, що з 11.04.2024 року є вакантною посада  начальника комунального підприємства «Саврань» Савранської селищної ради Одеської області.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» особи, які претендують на зайняття зазначеної посади мають надати  до відділу правового забезпечення та кадрової роботи Савранської селищної ради ( І поверх адміністративного приміщення селищної ради в смт. Саврань по вул. Соборна, 9) або на електронну адресу :Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   наступні документи:

- заяву

- заповнену особову картку встановленого зразка(форма П2ДС);

- фотокартку (розмір 3х4) ;

- документи, що підтверджують наявність громадянства України;

- документи, що підтверджують наявність освіти та досвіду роботи в сфері житлово-комунального господарства, згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо зазначеної посади.

Кваліфікаційні вимоги до посади:

- повна вища освіта  за ступенем магістра,спеціаліста, можливо  бакалавра) ;

- не менше 3-х років трудового стажу за основною спеціальністю або одного   року на керівних посадах;

- вільне володіння державною мовою, достатній рівень знань законодавства (Конституції України, законодавства України з питань благоустрою та житлово-комунального господарства, антикорупційного законодавства, інших законодавчих та нормативно-правових актів);

- здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні обов’язки;

- володіння сучасними засобами комунікацій та зв’язку;

- високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності.

Для більш детальної консультації звертайтесь за телефоном: (067) 2513857.

Кандидатам на посаду бути готовим до проведення співбесіди.