Було багато міжнародної комунікації. Говорили зі спікером Палати представників Сполучених Штатів Америки Майком Джонсоном. Про те, що зараз найголовніше для захисту життя і міжнародної безпеки. Я поінформував про ситуацію на фронті зараз, про триваючі російські удари по наших містах – цей їхній терор лише збільшується і може бути зупинений тільки фізичною силою нашого захисту.

Україна вдячна за підтримку Сполученим Штатам і кожному американцю, які відчувають так само, як і ми, що свобода ніколи не повинна програвати. І дуже важливо, щоб Конгрес зберігав своє лідерство, щоб захист свободи залишався ідеєю, що обʼєднує – обʼєднує і всередині країн, і світову більшість. Саме зараз – нашою рішучістю, нашими спільними діями – вирішується, яким буде світ наших дітей.

Сьогодні фактично про такі самі речі говорив і з головою Національних зборів Франції. Вона з візитом в Україні, і я вдячний за увагу до нашої держави, до того, як українці витримують цей час – цю битву. Ми обговорили перспективи – як можемо наблизити справедливе закінчення цієї війни та вигнання російських окупантів.

Дякую всім, хто допомагає! Слава всім, хто захищає Україну і знищує окупанта!
Слава Україні!