На виконання вимог розпорядження начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка від 11 березня 2024 року №42/24 «Про утворення робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Подільській районній військовій адміністрації» робочою групою щотижнево проводиться робота з контролю за належним використанням коштів виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії та тендерні закупівлі, які викликають сумніви щодо їх доцільності, або у вартості яких можуть бути ознаки завищення цін, які проводяться сільськими, селищними і міськими радами Подільського району Одеської області.

Робоча група відповідно до покладених на неї завдань організовує отримання відомостей шляхом використання різних джерел інформації, розробляє заходи з контролю за належним використанням коштів.

На засідання робочої групи залучаються співробітники місцевої прокуратури, інші правоохоронні органи. Робоча група взаємодіє з громадськістю та іншими зовнішніми заінтересованими сторонами з питань, які належать до компетенції робочої групи.

На період дії воєнного стану вищезазначене питання знаходиться на особистому контролі очільника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка.