Шановні працівники з благоустрою, житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Савранської громади!
З великою вдячністю за роботу та наполегливість вітаю вас із Днем працівників житлово–комунального господарства та побутового обслуговування населення.
Ваша робота – як повітря. Поки вона виконується – її не помічають, та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій. Тож хай святковий день, стане виявом поваги до всіх, хто своєю працею створює комфорт, чистоту і порядок в нашій громаді. Дуже багато залежить у вашій роботі й від подяки громадян, які цінують та поважають таку необхідну працю робітників цієї галузі. Адже працівники з благоустрою та комунальники працюють для людей, а в цьому дуеті кожна сторона має свої функції. Попереду ще багато роботи, та відповідальне ставлення до своєї справи є запорукою успішного розвитку громади.
У нелегкий час, коли уся Україна протистоїть ворожій агресії, дякуємо кожному за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, кропітку, але вкрай необхідну роботу, яку ви виконуєте щодня на благо людей!
Своєю працею ви забезпечуєте життєдіяльність громади, створюєте належні умови для її жителів, невтомно піклуєтесь та дбаєте, щоб охайними та квітучими були наші парки, вулиці, дитячі майданчики, дороги, кладовища... Попри нинішні негаразди й труднощі, працівники галузі докладають усіх зусиль, щоб благоустрій був забезпечений.
За це вам – щира вдячність і пошана від людей.
Бажаю вам, щоб кожен наступний рік додавав оптимізму, відчуття задоволення, бадьорості духу і достатку, а доля щоб подарувала вам багато щасливих квітучих літ.
Зі святом вас!
 
З повагою,
Виконуючий обов’язки
селищного голови                                      Олег ЖИРУН