Сьогодні відбулася важлива подія в центрі плетіння маскувальних сіток Савранської громади. Тетяна Лебеденко, студентка Північного центру професійної освіти, внесла вагомий внесок у підтримку волонтерів, передавши 10 000 гривень на придбання матеріалів для виготовлення маскувальних сіток. Ці кошти вона отримала від Одеської обласної ради за свої творчі досягнення, зокрема за переможний малюнок у номінації "За творчі досягнення", який у вигляді муралу зображений на будівлі коледжу міста Сучава в Румунії.
На захід прийшов виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, який висловив подяку Тетяні за її безкорисливий вчинок і нагородив її Подякою Савранської селищної ради. Також очільник громади вручив Подяку депутату селищної ради Оксані Пугі і висловив вдячність мешканцям громади, які щодня віддають свій час плетінню маскувальних сіток для захисників.
«Війна триває, наші захисники продовжують стримувати й нищити одну з найбільших армій світу, відвойовувати у загарбника українську землю. І нашим захисникам теж потрібен захист — маскування. Маскувальних сіток не буває забагато, на них завжди є потреба», - наголосив виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун.
Скільки квадратних кілометрів сіток сплетено руками волонтерів за час війни – важко сказати. Частіше за все звітують просто: замовлення того чи іншого військового підрозділу виконано. Адже це – найголовніше!
Пам’ятаємо, що життя кожного воїна – взагалі безцінне!
Разом до Перемоги!
Все буде Україна!