Сьогодні 14 грудня 2023 року під головуванням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка за участю начальника фінансового відділу Подільської РВА Сергія Шаповала відбулася зустріч з представниками благодійного фонду «Право на захист».

 Благодійний фонд «Право на захист» є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. Організації-партнери, донорські організації, медіа та бенефіціари визнають Фонд провідною організацією у своїй сфері.
 Фонд зібрав однодумців, що мали за мету допомагати іншим. Кожен має досвід у різних галузях. Метою створення Фонду було декілька напрямків діяльності: навчання підлітків із малозабезпечених та багатодітних сімей, а також дітей, які закінчують навчання у дитячих будинках допомога дітям-сиротам з дитячих будинків розвиток спорту в Україні.
 З 2014 року, після вторгнення російських військових на територію незалежної України, з’явилася необхідність в додаткових напрямках: допомога пораненим та постраждалим мирним жителям допомога сім’ям-переселенцям та дітям організація ремонтних робіт автомобілів для АТО, допомога в забезпеченні їх паливно-мастильними матеріалами.
 Починаючи з 24 лютого, БФ «Право на Захист» суттєво розширив свою діяльність - з'явилися нові програмні напрями та нові регіони. Фонд почав надавати матеріальну допомогупсихологічну підтримкусоціальну допомогу та здійснювати реєстрацію для отримання грошової допомоги від міжнародних організацій.