Сьогодні на території Савранської громади оголошено Днем жалоби у зв'язку з похованням 22 січня 2023 року Дабіжі Олександра Валерійовича, котрий загинув у важких боях за незалежність України.

Вчора Савранщина попрощалася зі своїм Героєм, «живим коридором», навколішках та з квітами жителі громади провели в останній шлях загиблого Захисника України, нашого земляка, Олександра Дабіжу, який віддав життя за Україну, за спокій сердець і за майбутнє кожного українця.
Рідні, друзі, знайомі, побратими та усі, хто знав і не знав Олександра прийшли віддати останню честь мужньому захиснику.
Мужній воїн, він боровся за мир на українській землі, за спокій у рідній домівці, за безпеку родини… Ціною життя він виборював право нашої нації бути вільними.
Смерть Олександра – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. На жаль, клята війна забирає найкращих. Ми ніколи не пробачимо цього російським окупантам! Ніколи!!!
Схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль непоправної втрати, висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Вічна слава та пам‘ять Герою України!
Герої не вмирають!