Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.08.2021 №889 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь», Одеською обласною комісією приймаються документи для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників, шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на 1 га. посіву гречки.

Комісія працює за адресою: м.Одеса, вул.Канатна, 83, адмінбудинок обласної ради №2, 14-й поверх, кімната 1417. Документи приймаються в робочі дні з 9:00 до 17:00, обідня перерва з 12:00 до 13:00, до 15 листопада поточного року.

З наказом Мінагрополітики, яким затверджені форми заявок на отримання дотації, а також з формами актів висіву насіння та збирання врожаю можете ознайомитись нижче.

Також, відповідно до абзацу другого пункту 3 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь, до переліку документів необхідно додати відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.