Сьогодні, 11 червня 2024 року, відбулося засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Савранської селищної ради. Засідання провела голова Громадської ради Лідія Поліщук.
На запрошення Громадської ради участь у засіданні взяли депутати селищної ради Тетяна Асауляк, Людмила Чумак, працівники селищної ради та громадськість.
На порядок денний винесені сім питань, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади.
Зокрема, членами Громадської ради розглянуто питання: про внесення змін до складу Громадської ради при виконавчому комітеті Савранської селищної ради; про обговорення питань розглянутих на засіданні Круглого столу 4 квітня 2024 року; про звернення до виконавчого комітету Савранської селищної ради щодо забезпечення КНП «Савранська лікарня» рентген апаратом; про запит на публічну інформацію щодо суми коштів закладених в бюджет Савранської селищної ради для обслуговування ЗОЗ (закладів охорони здоров’я) на 2024 рік; про захист прав і свобод громадян, зміцнення законності і правопорядку, виконання нормативно-правових актів, що регулюють питання мобілізації у 2024 році; про звернення громадян до членів Громадської ради.
Детальну інформацію розгляду питань порядку денного буде опубліковано у протоколі засідання на офіційному сайті селищної ради: https://savranrada.odessa.ua/ .