Сьогодні, 26 вересня 2024 року, відбулось пленарне засідання чергової сорок восьмої сесії Савранської селищної ради VIII скликання.
У роботі сесії взяли участь депутати селищної ради, керівники структурних підрозділів, старости старостинських округів, представники комунальних установ громади та громадськість.
Перед початком розгляду запланованих питань, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун оголосив хвилину мовчання. Присутні схилили голови на знак пошани за загиблими внаслідок російської агресії проти України.
Засідання сесії пройшло плідно та злагоджено, депутати проголосували за цілу низку винесених на сесію питань із різних сфер життєдіяльності громади, які попередньо детально обговорювалися та розглядалися на засіданнях постійних комісій селищної ради.
У ході роботи депутати розглянули питання: про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2023 року № 2501–VІІІ «Про селищний бюджет Савранської територіальної громади на 2024 рік»; про виділення додаткових коштів з селищного бюджету; про внесення змін до рішення Савранської селищної ради №309-VIII від 08.04.2021 року «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів та установ освіти, які фінансуються з селищного бюджету»; про затвердження Положення про преміювання обдарованої учнівської молоді Савранської територіальної громад; про внесення змін до рішення Савранської селищної ради №2504-VIII від 21 грудня 2023 року «Про організацію харчування дітей у закладах освіти Савранської селищної ради на 2024-2025 роки»; про проведення публічних закупівель, товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти; про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту та підтримки військовослужбовців у період запровадження воєнного стану в Україні, ветеранів війни, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих, полонених, зниклих безвісти) ветеранів війни, які проживають на території Савранської селищної територіальної громади на 2024 - 2026 роки та про внесення змін до Програми соціального захисту населення та соціальної підтримки громадян Савранської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.
Виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун подякував депутатському корпусу за плідну роботу.
На цьому сесія свою роботу завершила.
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до Регламенту будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради https://savranrada.odessa.ua/.