Сьогодні, 23 вересня 2024 року під головуванням Алли Починок відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, молоді, фізкультури і спорту.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, заступник селищного голови Олександр Лавренюк, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Віталій Коваль, директор КНП «Савранська лікарня» Алла Черноволюк, головний спеціаліст відділу соціального захисту населення Інна Лецик та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін до рішення Савранської селищної ради №309-VIII від 08.04.2021 року «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів та установ освіти, які фінансуються з селищного бюджету».
2. Про затвердження Положення про преміювання обдарованої учнівської молоді Савранської територіальної громади.
3. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту та підтримки військовослужбовців у період запровадження воєнного стану в Україні, ветеранів війни, членів їх сімей та сімей загиблих (померлих, полонених, зниклих безвісти) ветеранів війни, які проживають на території Савранської селищної територіальної громади на 2024 - 2026 роки
4. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення та соціальної підтримки громадян Савранської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки
- Різні. Розгляд листів та клопотань. (Про функціонування паліативного відділення).
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто та з внесеними змінами і доповненнями винесені на чергову сесію селищної ради.