8 серпня 2024 року, під час чергового засідання виконавчого комітету Саврнаської селищної ради на розгляд присутніх поліцейський офіцер громади старший лейтенант поліції Гловак Іван Васильович представив звіт за перше півріччя 2024 року.
Впродовж звітного періоду, забезпечення правопорядку шерифом здійснювалось у 12 населених пунктах громади.
Згідно зі звітом, за цей час було зареєстровано 1435 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Із 29 зареєстрованих кримінальних правопорушень, 11 було розкрито, а підозру оголошено по 11 випадках. Виявлено 1496 адміністративних правопорушень, накладено штрафи на загальну суму 1 853 442 грн., з яких стягнуто 352 656,65 грн. Особисто поліцейський офіцер громади склав 29 протоколів та постанов за вчинення адміністративних правопорушень.
Позитивних результатів в роботі вдалося досягти завдяки об’єднанню зусиль, цілковитого взаєморозуміння та взаємодії органу місцевого самоврядування, поліції та жителів громади, які поважають закон і права інших громадян.
У вигляді профілактики порушень, а саме: шахрайств, домашнього насильства та порушень серед дітей поліцейський офіцер громади проводять найбільший обсяг роботи. Спільно із Службою у справах дітей та КУ «Центр надання соціальних послуг» селищної ради проводять перевірки родин, що опинились у складних життєвих обставинах. Постійно надають допомогу у межах своїх повноважень мешканцям громади та проводять різні профілактичні заходи.
Присутні мали можливість поставити запитання поліцейському та отримати вичерпні відповіді.
Загалом, спілкування з Іваном Васильовичем вийшло конструктивним і предметним. Поліцейський офіцер громади добре володіє інформацією про події в громаді і завжди готовий надати свою допомогу у вирішенні різних питань.